Praktijkondersteuning

 

De praktijkondersteuner draagt de verantwoording voor een goede kwaliteit van zorg en ontlast hiermee de huisartsen. Zij is hiervoor speciaal opgeleid en over het beleid heeft zij altijd overleg met de huisartsen.

De praktijkondersteuner somatiek begeleidt mensen met chronische aandoeningen: diabetes (ouderdomssuiker), astma, COPD, osteoporose en de risicofactoren op het krijgen van hart- en vaatziekten zoals hoge bloeddruk en een verhoogd cholesterol. Verder geeft zij leefstijladviezen en begeleiding bij stoppen met roken. Daarnaast begeleiden zij de zorg rondom ouderen.

De praktijkondersteuner GGZ kan mensen begeleiden die klachten hebben van depressiviteit en/of andere psychische problematiek.

We worden ondersteund door PoZoB. Deze organisatie ondersteunt huisartsen om kwalitatief goede gestructureerde zorg te leveren aan chronisch zieken. Zie ook www.pozob.nl 

Naast de praktijkondersteuners zet  de praktijk ook Verpleegkundig Specialisten in. Zij worden betrokken bij de begeleiding van mensen in verzorgingshuizen en kunnen spreekuur houden voor kleine klachten. 

 

Contact

Telefoon 0493-313414
 

C.P. de Bie en C.A. de Kock huisartsen

Tramstraat 27
5751 JK Deurne
Telefoon:
0493-313414
Fax:
0493-322776
biekock@ezorg.nl
www.biekock.praktijkinfo.nl
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie

handig